T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Amasya İl Sağlık Müdürlüğü Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi

Amasya İl Sağlık Müdürlüğü Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi

İdari ve Mali İşler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 06/01/2021

İdari ve Mali İşler Müdürü
Mustafa TATAN

1984 Yılında Amasya Merzifon ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini tamamladıktan sonra Samsun Ladik Sağlık Meslek Lisesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik (Önlisans),  Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi (Lisans),   bölümlerinden  mezun oldu. Halen Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sağlık Yönetimi (Lisans) bölümünü okumaktadır.
         2008  Yılında  Özel Sektörde  Başlayan Meslek Hayatına,  sırasıyla 2008 - 2012 yıllarında Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi  , 2012 -2014 İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi, 2014 - 2017 Amasya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Döner Sermaye Muhasebe Birimilerinde çeşitli pozisyonlarda görev yaptı. Amasya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Döner Sermaye Muhasebe Biriminde Mali Hizmetler Uzmanı olarak görev yapmakta iken  26 Ağustos 2017 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 694 sayılı KHK gereği  Amasya Merzifon Karamustafapaşa Devlet Hastanesi  İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak atandı.   Evli ve 1 çocuk babasıdır.